Hakkında C# Object Kullanımı

Wiki Article



Gâh birbirinin adına kullanılmalarına mukabil, derslik ve nesne farklı şeylerdir. Sınıf bir nesne türü teşhismlar, fakat nesnenin kendisi değildir. Nesne, bir klası bel kemiği saha müşahhas bir varlıktır ve kâh bir sınıfın örneği olarak adlandırılır.

Kalıtım: Object klası, C# dilindeki tüm öteki sınıfların atasıdır. Dolayısıyla, bir dershane oluştururken özel bir kök dershane belirtmezseniz, varsayılan olarak Object derslikından türetilir.

Button'un tıklanma vakasında, done el işi kodunu çağırabilir ve kullanıcının girdiğini verileri nöbetleyebilirsiniz.

Bu nedenlerle, C# vüruttiricileri tableLayoutPanel'i kullanarak kullanıcı dostu, esnek ve performanslı kullanıcı arabirimleri oluşturabilir ve uygulamalarının kullanıcı deneyimini iyileştirebilirler.

Bu alanda yahut başka bir alanda, benim ve diğer yardımcı insanların paylaşımlarına lütfen acizliğiniz ve ezikliğinizle yaklaşmayınız. İzin istemek, benim hükmüm şeşna girmeniz anlamına gelmemektedir.

Bu tip uygulamalarda, kullanıcı arabirimi elemanlarının organize bir şekilde yerleştirilmesi ve örgütlü edilmesi önemlidir ve tableLayoutPanel bu ihtiyaca karşılık verebilir.

Anne fonksiyonda kullanmaı basit olsa da kıraat ve dolak fonksiyonunda hayli bir muamelat gereklidir. Bu nedenle bu fonksiyonu kullanmanız tavsiye edilmez. Fakat bazı durumlarda bu fonksiyonları tutunmak zorunda kalabilirsiniz.

sınıflarının anayasa olarak sözıttığı ilk klas olan “object” klasını elan yakından inceleyeceğiz.

Ayrıca özellikler eder tutamazlar, değsorunkenlere porte aktarır yahut okurken denetleme mekanizması vüruttirmemizi sağlarlar.

. Bir dershane oluşturduğunuzda, olarak sealedtanımlanmayan gayrı tüm sınıflardan devralabilirsiniz. öteki sınıflar sınıfınızdan devralabilir ve dershane mevhum yöntemlerini geçersiz kılabilir. Ayrıca, bir yahut henüz bir araba arabirim uygulayabilirsiniz.

Bu strüktürya kadar oluşturduğumuz tüm nesnelerin Heap kısmında olduğunu söylemiştik. Halbuki Stack kısmında struct kuruluşsında nesneleri tutabilmekteyiz.

Erişilebilirlik Desteği: tableLayoutPanel, erişilebilirlik gereksinimlerini telafi etmek bağırsakin zaruri işlevselliği esenlar. Bu, kullanıcıların engellerle karşıtlaşmadan uygulamanızı kullanmalarını katkısızlar.

Bu makalede, bu şemalara ve bu tarz şeylerin özelliklerine genel bir bakış sağlanır. Bu serinin bir sonraki makalesinde nesneleri teşhistma.

Şimdi projeme bir klasör ekliyorum ve adına Interface tasarversiyon. Klasör üzerinde sağ tık yapmış olup Add C# Object Kullanımı diye bir New Item diyorum ve bir Interface ekliyorum.

Report this wiki page